Areo Fugefri Gulve

Fugefri gulve

Epoxy gulve

Polyurethan gulve
Akryl gulve
Designgulve
Terrazzo gulve
arbejder spreder undergulve

Undergulve

Skumbeton

Flydemørtel (Tyndpuds)

Gulvvarmeplader (EPS)

Designgulv
Injicering Herlev Sygehus

Injicering

Injicering

membran i gang

Membraner

Membranbelægninger

Bromembraner

Anvendelse

Sundhedssektor

Parkeringsanlæg

Broer

Industri

Kontor

Detail

Produktblade

+45 70 20 40 38
areo@areo.dk

Underjordisk parkeringsanlæg til Operaparken

Projektbeskrivelse

En romantisk park tager form ved siden af Operaen i København, hvor Areo Coating har netop afsluttet ca. 10.000 m2 PU-belægning i parkeringskælderen.

Under parkens overflade strækker sig nemlig et moderne og anderledes parkeringsanlæg, der tilbyder praktisk og bekvem parkering til parkens og Operaens besøgende – og som en fortsættelse af parkens romantiske udtryk indeholder det både lys og natur. Parkeringsanlægget består af to etager med 300 parkeringspladser, hvor et tropisk væksthus i midten trækker dagslyset ned og skaber en lys og varm atmosfære.

Til arbejdet blev der valgt en Areo Cardeck ID, som er en fleksibel polyurethan (PU) belægning, der først og fremmest er relativt hurtigt at udlægge. Derudover er den særdeles robust, vandtæt, skridhæmmende og i stand til at modstå revner.

Om samarbejdet med Areo fortæller constructing architect Michael Degn fra Operaparkfonden:”Samarbejdet med Areo har på alle tænkelige måder været en fantastisk oplevelse. Både med projektledelsen, som yderst kompetent og løsningsorienteret i HELE forløbet, har skabt de perfekte rammer for udførslen i samarbejde med byggeledelsen samt på det tværfaglige niveau. Og holdet der har stået for udførslen, som har overholdt alle aftaler til punkt og prikke, samt været tilpasselige i vores dynamiske byggetakt. En professionel samarbejdspartner der har leveret inden for tid, økonomi og kvalitet.”

Afsluttet

Q2 2023

Klient

Operaparkfonden

Lokation

København

Størrelse

ca. 10.000 m2

Gulvsystem

Har du et nyt projekt, er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende dialog.
areo office

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få styrket din viden om gulve til erhverv og industri!

Tak fordi du skrev dig op til vores nyhedsbrev. Vi vil gøre vores bedste for at sende relevant indhold for netop din branche.