Designgulve hos Copenhagen Business Park

Projektbeskrivelse

Copenhagen Business Park i Avedøre er Danmarks længste kontorejendom. Bygningen er 300 meter lang og har et samlet udlejningsareal på 67.000 m2.

Copenhagen Business Park er i gang med en omfattende modernisering. Ambitionen er, at kontorbygningen skal fremstå som et attraktivt og anerkendt business center for moderne virksomheder.

Lejemålene indrettes, så de opfylder den enkelte virksomheds ønsker og behov. Der er indrettet et showroom, hvor potentielle lejere kan opleve, hvordan det enkelte lejemål kan forvandles til et rustikt og innovativt kontor med designgulve i høj kvalitet.

Areo Plano Design

Vi har udlagt designgulve hos Copenhagen Business Park i forbindelse med ombygningen af 4. sal.

Til projektet har vi anvendt Areo Plano Design, som er et cementbaseret fugefri gulv, hvor overfladen forsegles med en transparent overfladecoating i stedet for en egentlig gulvbelægning. Gulvet kan indfarves i forskellige naturfarver, er slidstærkt og let at rengøre. Areo Plano Design er velegnet til kontorer, butikker, institutioner og gallerier, hvor ønsket er et unikt gulv med en rustik overflade og et stilrent visuelt udtryk, ligesom Copenhagen Business Park har fået.

Areo Designgulve hos Copenhagen Business Park

Afsluttet

Klient

Lokation

Hvidovre

Størrelse

ca. 1.600 m2

Gulvsystem

Har du et nyt projekt, er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende dialog.
areo office

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få styrket din viden om gulve til erhverv og industri!

Tak fordi du skrev dig op til vores nyhedsbrev. Vi vil gøre vores bedste for at sende relevant indhold for netop din branche.