1

Projektets størrelse

I alt ca. 4.500 m2

i

Gulvsystemer

Hvorfor

Vælg Areo Cardeck ID, når belægningen skal:

  • være slidstærk – lang levetid
  • være skridhæmmende
  • være revneopbyggende og vandtæt
  • kunne fås i forskellige farver – forbedrer trafiksikkerheden.

Parkeringskælder Hotel Scandic Kødbyen

Projektbeskrivelse

Hotel Scandic Kødbyen også kaldet Hotel Firkanten er et af Københavns største konferencehoteller med 370 værelser samt 11 møde- og konferencelokaler.

Vi har udført undergulve og fugefri belægninger i den nyopførte parkeringskælder under hotellet samt optegning af hotellets 161 parkeringsbåse. Arbejdet udføres i samarbejde med Einar Kornerup.

Areo Undergulve

Der er støbt undergulve af flydemørtel/tyndpuds på parkeringskælderens to niveauer.

Specialfremstillet primer

På niveau 2 er der påført en DPM rød/gul specialfremstillet primer. Primeren fungerer som fugtspærre og gør det muligt at udføre fugefri gulvbelægning på fugtfølsomme undergulve. Den sikrer samtidig, at belægningen hæfter bedre til underlaget.

Areo Cardeck ID                   

Som afslutning er der udført Areo Cardeck ID 3 mm i hele parkeringskælderen. Areo Cardeck ID er en slidstærk polyurethan-belægning, som er vandtæt, revneoverbyggende og skridhæmmende. 

Belægningen fås i forskellige farver. Scandic Hotel i Kødbyen har valgt farven Mid Grey til kørebanen og farven Dark Grey til parkeringsbåsene. Den mørke farve i parkeringsbåsene usynliggør eventuelle spild fra bilerne, og den skridhæmmende overflade øger samtidig sikkerheden for brugerne.

Til sidst er parkeringsbåsene blevet optegnet og nummereret.

Ramper

Ramperne er rettet op med mørtel, og der er anvendt Areo Cardeck HD som belægning. Areo Cardeck HD er en slidstærk, revneoverbyggende, UV-bestandig polyurethan-belægning. Belægningen er specialudviklet til ramper og kurver, fordi opbygningen med Dynagrib gør belægningen mere slidstærk og mere skridhæmmende samt minimerer lyden af hvinende dæk.