Nybyggernes gule epoxygulv

Projektbeskrivelse

Enfamiliehus – køkken, gang, bruseniche og stue.

Hvad gør man, når ens ønske er et gulv med en fremtrædende farve
Og hvad gør man, når ens gulv skal afspejle ens farverige personlighed og ikke mindst farven på de kondisko man lige har på? Man tænker i nogle helt andre baner og finder løsninger i fugefrie gulvbelægninger. Det var nogenlunde sådan, udfordringen var for Simon og Anne, parret fra Tv2’s boligprogram Nybyggerne. De valgte at få lagt epoxygulve i deres køkkenalrum, stue, bruseniche og i gangen.

Hvad gør man, når man vil prioritere sine børn og familie frem for besværlig rengøring
En ung, travl familie som Anne og Simons, med 2 små børn, vil ikke sætte mere tid af til rengøring end yderst nødvendigt. Sidegevinsten i den valgte epoxybelægning udover dets styrke og æstetik og de uanede farvemuligheder er også stor rengøringsvenlighed. Rengøringsvenligheden udspringer fra gulvets egenskab som fugefri. Der findes ikke samlinger og fuger, hvor nullermænd (støv) og snavs opsamles. Overfladen er glat og kræver dermed ikke den store rengøringsindsats.

Win-win
Søgen på en fremtrædende og specielt farve har ført familien til et slidstærkt, rengøringsvenligt og yderst æstetisk gulv, som de har fået meget positiv respons for. Det gule gulv blev husets og parrets varemærke i deres kamp om at vinde deres hus i boligprogrammet. Vi hos Areo er meget glade for, at det lykkedes og at vi har været med på deres eventyr.

Gul epoxy belægning til nybyggernes hus TV2
Gul Epoxy Gulv nybyggerne

Afsluttet

2013

Klient

Simon og Anne

Lokation

Vonsild

Størrelse

ca. 70 m²

Gulvsystem

Har du et nyt projekt, er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende dialog.
areo office

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få styrket din viden om gulve til erhverv og industri!

Tak fordi du skrev dig op til vores nyhedsbrev. Vi vil gøre vores bedste for at sende relevant indhold for netop din branche.