1

Projektets størrelse

Areo Plano Design 2.000 m²
Areo PU Comfort 200 m²

Hvorfor

Vælg Areo Plano Design, når materialet skal:

  • Være slidstærkt og rengøringsvenligt
  • Imødekomme kundernes behov for særlige designønsker
  • Have lave vedligeholdelses- omkostninger
  • Kunne fås i naturpasteller og grå / gråbrune nuancer

Naturvidenskabernes hus

Projektbeskrivelse

Naturvidenskabernes hus i Bjerringbro.

Krav til gulvet: Naturvidenskabernes Hus er et udviklings- og besøgscenter. Et nationalt laboratorium med ambition om at styrke interessen for naturfag og teknologi for børn og unge igennem udfordrende aktiviteter. Med udgangspunkt i et lokalt initiativ er Huset blevet til som et lokalt/nationalt projekt i samarbejde med bl.a. Realdania, Bjerringbro Kommune, Grundfos og Poul Due Jensens Fond.

Huset viser nye aspekter i forholdet mellem det byggede miljø og samspillet mellem naturfag, tværfaglighed, pædagogik og arkitektur. Mange besøgende og videnskabelige eksperimenter har sat store krav til gulvets holdbarhed. I det hele taget er der i arkitekturen lagt vægt på, at gulvet udstråler enkelhed, helhed og robusthed på en naturlig og rå måde for at skabe rum, der samlet er den bedst mulige ramme for udvikling af naturvidenskabsundervisningen.

Cementbaserede belægninger – med betonlook, rå og ru eller bløde som silke, er ofte den indretningsløsning, som multinationale selskaber, butikskæder, hoteller og restauranter vælger til at opbygge brands og styrke deres image. De er alle funktionelle og diskrete til at fremhæve interiøret i stedet for at stjæle opmærksomheden.

Areo Plano Design er en gennemfarvet, cementbaseret slidlagsmasse. Belægningen er slidstærk, unik og er nemt at vedligeholde. Areo Plano Design blev valgt for dets rå udseende for at understøtte ideen om at øge interessen for naturvidenskab.

Areo Plano Design Naturvidenskabernes hus