Naturvidenskabernes hus

Forside >> Referencer >> Naturvidenskabernes hus

Projektbeskrivelse

Naturvidenskabernes hus i Bjerringbro.

Krav til gulvet: Naturvidenskabernes Hus er et udviklings- og besøgscenter. Et nationalt laboratorium med ambition om at styrke interessen for naturfag og teknologi for børn og unge igennem udfordrende aktiviteter. Med udgangspunkt i et lokalt initiativ er Huset blevet til som et lokalt/nationalt projekt i samarbejde med bl.a. Realdania, Bjerringbro Kommune, Grundfos og Poul Due Jensens Fond.

Huset viser nye aspekter i forholdet mellem det byggede miljø og samspillet mellem naturfag, tværfaglighed, pædagogik og arkitektur. Mange besøgende og videnskabelige eksperimenter har sat store krav til gulvets holdbarhed. I det hele taget er der i arkitekturen lagt vægt på, at gulvet udstråler enkelhed, helhed og robusthed på en naturlig og rå måde for at skabe rum, der samlet er den bedst mulige ramme for udvikling af naturvidenskabsundervisningen.

Cementbaserede belægninger – med betonlook, rå og ru eller bløde som silke, er ofte den indretningsløsning, som multinationale selskaber, butikskæder, hoteller og restauranter vælger til at opbygge brands og styrke deres image. De er alle funktionelle og diskrete til at fremhæve interiøret i stedet for at stjæle opmærksomheden.

Areo Plano Design er en gennemfarvet, cementbaseret slidlagsmasse. Belægningen er slidstærk, unik og er nemt at vedligeholde. Areo Plano Design blev valgt for dets rå udseende for at understøtte ideen om at øge interessen for naturvidenskab.

Areo Plano Design Naturvidenskabernes hus
Areo Fugefri Gulve

Fugefri gulve

Epoxy gulve

Polyurethan gulve
Akryl gulve
Designgulve
Terrazzo gulve
arbejder spreder undergulve

Undergulve

Skumbeton

Slidlag

Flydemørtel (Tyndpuds)

Gulvvarmeplader (EPS)

Designgulv
Injicering Herlev Sygehus

Injicering

Injicering

membran i gang

Membraner

Membranbelægninger

Bromembraner

Anvendelse

Sundhedssektor

Parkeringsanlæg

Broer

Industri

Kontor

Detail

Produktblade

+45 70 20 40 38
areo@areo.dk

Afsluttet

Klient

Lokation

Bjerringbro

Størrelse

Areo Plano Design 2.000 m², Areo PU Comfort 200 m²
Har du et nyt projekt, er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende dialog.
areo office

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få styrket din viden om gulve til erhverv og industri!

Tak fordi du skrev dig op til vores nyhedsbrev. Vi vil gøre vores bedste for at sende relevant indhold for netop din branche.