Lagkagehuset

Projektbeskrivelse

Lagkagehusets nye epoxygulv.

Den lokale Lagkagehuset butik i Skive stod over for udfordringen at finde et gulv, som både var nemt at rengøre og ikke var for glat at bevæge sig på samtidig med, at det også skulle kunne tåle en del trafik med vogne.

Beslutningen faldt på et fugefrit gulv, som løste alle problemstilingerne. Gulvsystemet hedder Areo EP Coat Structure, og er en epoxy belægning, strøet med sand. Materialet er vandtæt og opfylder meget høje hygiejnekrav. Gulvet er velegnet til våde miljøer med tung trafik og har en god skridsikring, som kan justeres efter behov.

For at forstyrre den daglige drift mindst muligt, løste Areo opgaven i løbet af weekenden. Vurderet ude fra den tilbagemelding, Areo har fået, blev opgaven udført udover alle forventninger. Både til glade for de ansatte, som færdes i butikken til daglig og kunderne, da gulvet er med til at løfte arbejdsglæden og kundeoplevelsen.

Areo EP Coat Structure - Lagkagehuset

Afsluttet

Klient

Lagkagehuset

Lokation

Skive

Størrelse

166 m2
Har du et nyt projekt, er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende dialog.
areo office

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få styrket din viden om gulve til erhverv og industri!

Tak fordi du skrev dig op til vores nyhedsbrev. Vi vil gøre vores bedste for at sende relevant indhold for netop din branche.