DSV’s nye globale hovedkvarter

Projektbeskrivelse

Fugefrie gulve på DSV’s nye globale hovedkvarter er fra Areo.

Domicilet på i alt 16.000 m2, disponeret på 4 etager rummer 700 arbejdspladser. Målet med indretningen af arbejdspladserne var at skabe et sundt og brugervenligt miljø med en rolig stemning. Alle overflader, såsom akustiske balkonforkanter, beklædninger på kernerne, lofter og gulve giver et dæmpet lydbillede.

Gulvene, som Areo har lagt består hovedsageligt af polyurethan, som med sine enestående egenskaber er med til at bidrage til et afdæmpet lydmiljø. Hos DSV har vi lagt systemerne Areo PU Comfort og PU Comfort plus, som er fugefrie, trinlyds- og støjdæmpende gulvbelægninger. Derudover er Areo Comfort Plus med sin indbyggede gummimåtte en meget behagelig og blød belægning at færdes og arbejde på.

Arkitekt og totalrådgiver på projektet DSV’s hovedsæde i Hedehusene er PLH Arkitekter. Sammen med entreprenørvirksomheden DS Flexhal vandt PLH Arkitekter In-situ Prisen 2015 for DSV-projektet.

Areo gulv til DSV’s Globale Hovedkvarter

Afsluttet

2019

Klient

Per Aarsleff A/S

Lokation

Hedehusene

Størrelse

ca. 3.000 m2
Har du et nyt projekt, er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende dialog.
areo office

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få styrket din viden om gulve til erhverv og industri!

Tak fordi du skrev dig op til vores nyhedsbrev. Vi vil gøre vores bedste for at sende relevant indhold for netop din branche.