Persondatapolitik

Vi tager din databeskyttelse alvorligt

Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik, der fortæller dig, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem og hvordan vi behandler dine data.

Kontaktoplysninger

Kontaktperson: Adm. Direktør Jens Hougaard, tlf.: 51631870, mail: JH@areo.dk

Dataansvarlig

Areo A/S, Ellerupvej 34, 8883 Gjern
Tlf.: 70204038
CVR nr. 33370512
Website: www.areo.dk

Behandling af persondata

Vi behandler de personoplysning, som vi har fået udleveret I forbindelse med udarbejdelse af tilbud eller overslag. Disse data anvender vi for at gøre vores service bedre og sikre kvalitet i vores tjenester samt i vores kontakt med dig.
Vi behandler disse personoplysninger i forbindelse med levering af ydelser og produkter og for at kunne bogføre og fremsende korrekte fakturaer. Derudover behandler vi dataene i forbindelse med kundeservice for at kunne behandle reklamationer eller andre henvendelser.
Vi opbevarer kontaktoplysninger på kontaktpersoner og på ansvarlige for regnskab/bogføring.
De oplysninger vi typisk opbevarer er:
• Almindelige persondata
• Virksomhedsdata
• Adresse
• Telefon
• E-mail

Tidsfrister for opbevaring og sletning

Vi sletter – alternativ anonymiserer – ikke dine personoplysninger automatisk, men vi sletter dem så snart de ikke er relevante for os mere. Som minimum skal de opbevares i 5 år til dokumentation for regnskabet.
Derudover gemmes relevante oplysninger, så vi kan yde den bedste service i forbindelse med reklamationer.

Videregivelse af oplysninger

Vi videregiver ikke dine persondata til samarbejdspartnere og andre aktører uden dit samtykke.

Dine rettigheder

Du har adskillige rettigheder i forbindelse med vores behandling af dine personoplysninger:
• Retten til at få oplyst hvordan vi behandler dine personoplysninger
• Retten til at få oplyst hvilke data vi har om dig
• Retten til at få rettet urigtige oplysninger
• Retten til at få slettet dine personoplysninger
• Retten til at gøre indsigelser mod at dine oplysninger anvendes til markedsføring
• Retten til at flytte dine personoplysninger.
Disse rettigheder håndteres alle manuelt ved henvendelse til vores persondataansvarlige.

Du har til hver en tid retten til at klage til Datatilsynet – https://www.datatilsynet.dk/bor-ger/klagetil-datatilsynet/

Oplysning om opbevaring af kundeoplysninger

Areo A/S opbevarer oplysninger om kunder i Sigma og i C5 samt i tulbudskunderegister. Som kunde kan du altid bede om at få oplyst om hvilke oplysninger vi har om dig. Du kan naturligvis blive slettet hvis kundeforholdet er ophørt.
Ud over Areo A/S har revision Ry & Hammel adgang til C5.

Informationssikkerhed

Vi har implementeret følgende foranstaltninger
• Vores EDB er hosted hos NHC
• Adgangsbegrænsning til personoplysninger, så der kun gives adgang, hvor det er nødvendigt.
• Tavshedserklæringer med personale, der har behov for at behandle personoplysninger

Opdateret: 25/5 2018

Areo Fugefri Gulve

Fugefri gulve

Epoxy gulve

Polyurethan gulve
Akryl gulve
Designgulve
Terrazzo gulve
arbejder spreder undergulve

Undergulve

Skumbeton

Slidlag
Flydemørtel (Tyndpuds)
EPS Varmeplader
Designgulv
Injicering Herlev Sygehus

Injicering

Injicering er en metode til, at tætne, lukke og revner i hulrum i betonkonstruktioner.
Laes mere om injicering.

Anvendelse

Sundhed og hospital

Parkeringsanlæg

Gulve til industri

Kontor og domiciler
Detail og udstilling

Offentlige bygninger

Areo Fugefri Gulve

Om Areo

Vores Team

Leverandører
Injicering Herlev Sygehus

Politik

Handelsbetingelser
Persondatapolitik
Cookiepolitik
arbejder spreder undergulve

Seneste

Artikler og nyheder

Ledige stillinge