Areo Fugefri Gulve

Fugefri gulve

Epoxy gulve

Polyurethan gulve
Akryl gulve
Designgulve
Terrazzo gulve
arbejder spreder undergulve

Undergulve

Skumbeton

Flydemørtel (Tyndpuds)

Gulvvarmeplader (EPS)

Designgulv
Injicering Herlev Sygehus

Injicering

Injicering

membran i gang

Membraner

Membranbelægninger

Bromembraner

Anvendelse

Sundhedssektor

Parkeringsanlæg

Broer

Industri

Kontor

Detail

Produktblade

+45 70 20 40 38
areo@areo.dk

Leverandører

Håndplukkede leverandører

Areo vil levere kvalitets fugefrie belægninger til væg og gulv både indendørs og udendørs til hele Danmark.

Areo vil være den foretrukne partner på sit område og vil altid gå et skridt ekstra for at sikre den bedste kvalitet. Derfor har vi håndplukket leverandører, som lever op til vores høje krav til kvalitet, funktionalitet, komfort og miljø.

Kvalitet

Komfort

R

Funktionalitet

Miljø

Flowcrete Logo

Flowcrete Denmark A/S

Flowcrete Denmark A/S er datterselskab af Flowcrete Sweden AB – en af verdens førende producenter af fugefri gulvsystemer og en del af den internationale belægningskoncern RPM International Inc. Flowcrete sælger belægninger af epoxy, vinylester, akryl og polyurethan og er dermed den førende leverandør af fugefri gulve på de skandinaviske og europæiske markeder. Flowcrete Denmark A/S anbefaler Areo A/S som gulventreprenør og erfaren ekspert i Flowcrete gulvbelægninger.

BASF Logo

BASF A/S

BASF A/S i Denmark ejes af den verdensomspændende koncern, BASF – The Chemical Company. Med cirka 95.000 medarbejdere over det meste af verden er BASF koncernen førende inden for kemiindustrien. Koncernen har på verdensplan en omfattende portefølje: kemikalier, plaststoffer, skræddersyede produkter og systemer til kemi- og byggeindustrien, landbrugsprodukter samt fin-kemikalier til råolie og naturgas. BASF gulvbelægninger er holdbare og opfylder høje krav, som bygger på mange års erfaring. Medarbejdere hos Areo er Ucrete-certificerede, og har derfor en særlig kompetence, når det gælder produkterne fra BASF.

NFM Logo

NFM

NFM Gulve A/S er en innovativ virksomhed i byggebranchen der tilbyder tyndpuds, spartelmasse og gulvvarme produkter, samt ekspertise og udførelse, inden for højteknologisk, miljøbevidst og effektivitetsfremmende opbygning af undergulve samt gulvafretning.

NFM Gulve A/S blev etableret i Danmark i 2015, og er den danske del af det svenske NFM Flytgolv AB der i mere end tre årtier har leveret tyndpuds og spartelmasseprodukter til en lang række af kunder i Danmark og Sverige.

Sika Logo

Sika Danmark

Sika er en globalt funderet specialiseret kemisk virksomhed – en af verdens førende leverandører af kemiske specialprodukter til bygge- og industriproduktion. Sika leverer kemiske produkter til byggeri og industri. Aktiviteterne omfatter systemer, løsninger og produkter til tætning, limning, dæmpning, forstærkning og beskyttelse. Sika Danmark A/S blev etableret i 1960 og er en af datterselskaberne fordelt på 90 lande. Den store koncerns innovationskraft i kombination med lokalt nærvær og stærk forankring på det danske marked betyder, at Sika lytter til deres kunder for at sammen med dem kunne udvikle nye og kreative og langsigtede helhedsløsninger, der skaber succes.

areo office

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få styrket din viden om gulve til erhverv og industri!

Tak fordi du skrev dig op til vores nyhedsbrev. Vi vil gøre vores bedste for at sende relevant indhold for netop din branche.