Areo Fugefri Gulve

Fugefri gulve

Epoxy gulve

Polyurethan gulve
Akryl gulve
Designgulve
Terrazzo gulve
arbejder spreder undergulve

Undergulve

Skumbeton

Flydemørtel (Tyndpuds)

Gulvvarmeplader (EPS)

Designgulv
Injicering Herlev Sygehus

Injicering

Injicering

membran i gang

Membraner

Membranbelægninger

Bromembraner

Anvendelse

Sundhedssektor

Parkeringsanlæg

Broer

Industri

Kontor

Detail

Produktblade

+45 70 20 40 38
areo@areo.dk

Reducer strålingsniveauet med den fugt- og radonspærrende Areo DPM (Hydraseal DPM-membran) fra Flowcrete

Radon spærre giver tryghed
I takt med større bevidsthed omkring radon stråling vokser efterspørgslen efter en belægning, som også reducerer radon stråling. Traditionelt udnytter man i Danmark i høj grad kælderetagen som opholdsrum, hvor man tilbringer mange timer. Flere ønsker derfor at opgradere deres kælderrum med radonsikring, så man kan opholde sig i dem i længere tid ad gangen uden sundhedsrisiko.

Radon

En fugt- og radonspærre i verdenskvalitet
Areo arbejder med verdens førende leverandører af gulvbelægninger. En af dem – Flowcrete – leverer en effektiv og økonomisk løsning, som reducerer radonstråling. Radonmembranen fra Flowcrete er nemlig testet og godkendt af det svenske SP Technical Research Institute med fremragende resultater. Hos Areo hedder belægningen Areo EP DPM Fugtspærre og ved påføring af et ekstra lag (i alt 3 lag og min. 625g/m2), virker fugtspærren også som radon-spærre, ifl. SP rapport nr. PX12102.

Effektiv og økonomisk løsning
Membranløsningerne er både effektive og meget økonomiske alternativer til den traditionelle og omfattende løsning med etablering af brønd og sug under gulvet. Byggeprocessen bliver markant kortere og langt mindre omfattende, når man anvender en radon-spærre frem for en traditionel løsning. Som en sidegevinst forhindrer løsningerne desuden, at der opstår fugtproblemer og varige vandskader i tilfælde af oversvømmelser.

Radon dødsfald kan undgås
Iflg. tal fra WHO (verdenssundhedsorganisationen), dør hvert år op mod 300 danskere af lungekræft på grund af radon. Gasarten siver op fra jorden og ind i huse og kældre via sprækker og revner i gulve og vægge. Derfor kræver bygningsreglementet, at alle bygninger sikres, så risikoen for udvikling af lungekræft på grund af radon minimeres.

areo office

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få styrket din viden om gulve til erhverv og industri!

Tak fordi du skrev dig op til vores nyhedsbrev. Vi vil gøre vores bedste for at sende relevant indhold for netop din branche.