Areo Fugefri Gulve

Fugefri gulve

Epoxy gulve

Polyurethan gulve
Akryl gulve
Designgulve
Terrazzo gulve
arbejder spreder undergulve

Undergulve

Skumbeton

Flydemørtel (Tyndpuds)

Gulvvarmeplader (EPS)

Designgulv
Injicering Herlev Sygehus

Injicering

Injicering

membran i gang

Membraner

Membranbelægninger

Bromembraner

Anvendelse

Sundhedssektor

Parkeringsanlæg

Broer

Industri

Kontor

Detail

Produktblade

+45 70 20 40 38
areo@areo.dk

Areo styrker forretningen med undergulve

Nyt forretningsområde skal give virksomheden Areo A/S endnu mere luft under vingerne.

”Kunderne har i lang tid efterspurgt, at vi tager hele entreprisen, så de kun skal forholde sig til én ansvarlig. Det tog vi konsekvensen af, og derfor er undergulve nu en del af Areo,” fortæller salgsdirektør Michael Hougaard om Areos nye forretningsområde.
Han kan tydeligt mærke, at virksomheden er gået ind på et område, der er stort behov for.

En af investeringerne i det nye forretningsområde er nemlig en pumpebil, som allerede nu dagligt sendes ud til renoverings-, moderniserings- og nybygningsprojekter i hele Danmark.

Den nye pumpebil er det konkrete billede på, at Areo, som hidtil især har arbejdet med fugefri belægning, nu kan tage hånd om hele gulvopbygningen fra bund til top – fra undergulv til fugefri belægning.
”Pumpebilens specialuddannede mandskab kan hurtigt og effektivt udlægge flydemørtel og tyndpuds til undergulve og gulvafretning i hele Danmark. Fx skumbeton, lyddæmpning og slidlag over varmeslanger. Det giver rigtig mange fordele, fordi man sparer både tid og materialer,” forklarer Michael Hougaard om baggrunden for, at det nye forretningsområde er kommet rigtig godt fra start.

Lang erfaring med skræddersyede gulve

Som mangeårig aktør i gulvbranchen lægger Areo stor vægt på et godt samarbejde med andre leverandører.
”Vi er gået ind på dette område, fordi det har været et stort ønske fra vores kunder. Men vi er meget bevidste om at fortsætte vores gode samarbejde med andre leverandører og derfor skal vi ikke nødvendigvis have hele projektet,” fortæller Michael Hougaard, som er vant til at håndtere skræddersyede løsninger med mange aktører.
”Vi skal både samarbejde med andre leverandører, rådgive entreprenører og give arkitekter mulighed for at arbejde kreativt med gulvsystemerne. Vores styrke er, at vi er vant til at projektstyre indenfor gulve og derfor kan alle være trygge ved, at kvaliteten er høj, uanset hvilken opgave vi indgår i,” fastslår Michael Hougaard.

Yderligere oplysninger fås hos salgsdirektør Michael Hougaard, telefon 25 12 74 36 + e-mail mh@areo.dk

areo office

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få styrket din viden om gulve til erhverv og industri!

Tak fordi du skrev dig op til vores nyhedsbrev. Vi vil gøre vores bedste for at sende relevant indhold for netop din branche.