Areo Fugefri Gulve

Fugefri gulve

Epoxy gulve

Polyurethan gulve
Akryl gulve
Designgulve
Terrazzo gulve
arbejder spreder undergulve

Undergulve

Skumbeton

Flydemørtel (Tyndpuds)

Gulvvarmeplader (EPS)

Designgulv
Injicering Herlev Sygehus

Injicering

Injicering

membran i gang

Membraner

Membranbelægninger

Bromembraner

Anvendelse

Sundhedssektor

Parkeringsanlæg

Broer

Industri

Kontor

Detail

Produktblade

+45 70 20 40 38
areo@areo.dk

Areo A/S benytter en nyere ETA-godkendt type 5-fugtisolering til renovering af broer

Hurtigere tørretid

Udskiftning af belægninger og fugtisolering på en bro, kan ikke foretages uden gener for trafikanterne, idet broen skal lukkes ned, mens materialet tørrer.

Der er dog forskel på, hvor længe en sådan nedlukning behøver at vare:

”I modsætning til tidligere typer af fugtisolering, som består af tagpap, skal en type 5 fugtisolering rulles på. Det tørrer hurtigere, så man kan komme videre til at udlægge asfaltlaget. Dermed forkortes byggeperioden”, fortæller Jens Hougaard, medejer af Areo A/S.  

ETA-godkendt Type 5-fugtisolering på Sallingsundbroen

Når Sallingsundbroen efter knap fire års renoveringsarbejde inden længe åbner for normal trafikafvikling, bliver det således med denne nyere type af fugtisolering; type 5.

Areo, som af Arkil A/S er inviteret med som underentreprenør i det omfattende renoveringsarbejde, har nemlig været ansvarlige for, at fugtisoleringen lever op til Vejdirektoratets mange krav. Det betyder blandt andet, at fugtisoleringen skal være ETA-godkendt.

”Opgaven har været kompleks og ikke uden udfordringer, men samlet set er vi nået godt i mål på grund af det stærke hold, vi har samlet i Areo og vores store fokus på faglig udvikling af medarbejderne”, forklarer Jens Hougaard.

”Vi har haft nogle bump på vejen i den første etape, men alle godkendelser er nu på plads ved hjælp af vores særligt udviklede kvalitetssikringsprogram, der opfylder Vejdirektoratets krav”, fortæller Jens Hougaard og understreger, at Areo også har anvendt denne fugtisolering på andre broer i hele landet.

Tackcoat-maskine og kunststofbelægning på fortove og cykelstier

Det er ikke kun fugtisoleringen, som Areo har været ansvarlige for i renoveringen af Sallingsundbroen. Også kunststofbelægningen på fortove og cykelstier er en del af projektet, ligesom udlægning af tackcoat ved hjælp af en særlig maskine er noget, Areo har stået for.

Trods udfordringer med regn og vind har Areo formået af føre det ca. 30.000 m2 store projekt igennem inden for den aftalte deadline, og broen forventes fuldt genåbnet i løbet af november 2023.

areo office

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få styrket din viden om gulve til erhverv og industri!

Tak fordi du skrev dig op til vores nyhedsbrev. Vi vil gøre vores bedste for at sende relevant indhold for netop din branche.