Areo Fugefri Gulve

Fugefri gulve

Epoxy gulve

Polyurethan gulve
Akryl gulve
Designgulve
Terrazzo gulve
arbejder spreder undergulve

Undergulve

Skumbeton

Flydemørtel (Tyndpuds)

Gulvvarmeplader (EPS)

Designgulv
Injicering Herlev Sygehus

Injicering

Injicering

membran i gang

Membraner

Membranbelægninger

Bromembraner

Anvendelse

Sundhedssektor

Parkeringsanlæg

Broer

Industri

Kontor

Detail

Produktblade

+45 70 20 40 38
areo@areo.dk

Vi har netop afsluttet et fedt projekt i Svendborg. Landets nye maritime uddannelsesinstitution Simac har fået moderne og slidstærke designgulve fra Areo Undergulve.

Udover opbygning af et 95-98 mm robust undergulv med trinlydsdæmpning, har vi udlagt 6.555 m2 designgulve i en grålig nuance. Det smukke designgulv – også kendt som New York’er gulv – er udført i et gipsbaseret tyndpuds. Dette minimerer evt. svindrevner betragtligt sammenlignet med cementbaseret tyndpuds. Afslutteligt er overfladen forseglet med en 3-4 lags topcoat.

På trods af mange rum og forskellige størrelser på samtlige etager, sørgede vores montører for at levere flotte og ensartet designgulve på alle arealer.

Læs mere om projektet på Simac her

simac udlægning designgulv
simac designgulv
simac designgulv

Designgulve er en moderne og slidstærk løsning, der tilbyder en fugefri New Yorker-stil, uden behov for traditionel gulvbelægning. Disse gulve er kendetegnet ved deres gipsbaserede tyndpuds, der afsluttes med en transparent topcoat for at sikre holdbarhed og beskyttelse.

Designgulve åbner op for et bredt spektrum af unikke designmuligheder, men det er vigtigt at have visse forudsætninger på plads for at opnå et optimalt resultat. Før man beslutter sig for et designgulv, er det vigtigt at grundigt overveje de specifikke krav, som rummet stiller til gulvet. Designgulve er særdeles velegnede til anvendelsessteder som butikskæder, restauranter, cafeer, institutioner, erhvervsejendomme og fælles arealer i boligbyggerier.

Er du nysgerrig på at vide mere omkring designgulve fra Areo Undergulve, så kontakt salgschef Claus Pedersen på telefon: 51 63 18 76 eller mail: cp@areo.dk.

Læs mere om vores designgulve.

areo office

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få styrket din viden om gulve til erhverv og industri!

Tak fordi du skrev dig op til vores nyhedsbrev. Vi vil gøre vores bedste for at sende relevant indhold for netop din branche.