Areo Fugefri Gulve

Fugefri gulve

Epoxy gulve

Polyurethan gulve
Akryl gulve
Designgulve
Terrazzo gulve
arbejder spreder undergulve

Undergulve

Skumbeton

Flydemørtel (Tyndpuds)

Gulvvarmeplader (EPS)

Designgulv
Injicering Herlev Sygehus

Injicering

Injicering

membran i gang

Membraner

Membranbelægninger

Bromembraner

Anvendelse

Sundhedssektor

Parkeringsanlæg

Broer

Industri

Kontor

Detail

Produktblade

+45 70 20 40 38
areo@areo.dk

Stigende interesse for injicering af betonrevner

Interessen for en alternativ og hurtig løsning til tætning af revner og sammenlimning af beton stiger brat og hos Areo oplever vi et stigende antal forespørgsler.

Der er tid og ofte også penge at spare, ved at vælge at genskabe betonens oprindelige egenskaber ved tætning og sammenlimning, i stedet for at bryde hele betonkonstruktionen ned og starte forfra. Da man – ved en korrekt udført tætning med de rigtige produkter – kan genskabe konstruktionens oprindelige funktion og styrke.

Injicering af betonrevner

Areo udfører tætning af betonrevner ved at injicere epoxy- eller polyurethan- væske ind i konstruktionen. Typiske steder, hvor vi med fordel kan foretage tætningsinjektion af epoxy/polyurethan er betongulve og vægge i fx vandbeholdere, betonbassiner, rensningsanlæg, kældre og vægge – både indenfor og udenfor. Tunneller, broer, brønde og altaner kan også med fordel tætnes med denne teknologi.

Vi arbejder på flere projekter. Det største projekt er dog injicering af betonrevner på DNU – Det Nye Universitetshospital i Skejby, Århus.

areo office

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få styrket din viden om gulve til erhverv og industri!

Tak fordi du skrev dig op til vores nyhedsbrev. Vi vil gøre vores bedste for at sende relevant indhold for netop din branche.