Areo Fugefri Gulve

Fugefri gulve

Epoxy gulve

Polyurethan gulve
Akryl gulve
Designgulve
Terrazzo gulve
arbejder spreder undergulve

Undergulve

Skumbeton

Flydemørtel (Tyndpuds)

Gulvvarmeplader (EPS)

Designgulv
Injicering Herlev Sygehus

Injicering

Injicering

membran i gang

Membraner

Membranbelægninger

Bromembraner

Anvendelse

Sundhedssektor

Parkeringsanlæg

Broer

Industri

Kontor

Detail

Produktblade

+45 70 20 40 38
areo@areo.dk

Indvielse af operationsstuen T-OP i Skejby Sygehus – med hospitalsgulve fra Areo

I slutningen af 2014 har Areo gulvmontørerne opholdt sig et par uger på operationsstuen på Skejby Sygehus. Dog ikke som patienter. De var i gang med at lægge et enestående og bestandigt gulv. Et PU gulv med terrazzo udseende med unik bestandighed over for aggressive kemikalier og høje temperaturer – Areo PU Clinic Terrazzo belægning med hulkel. Gulvet består af flere lag og er et toppet med en særlig PU coating med tilslag, som giver en silkemat samt skridsikker overflade. Derudover er gulvet meget nem at rengøre.

operationsstuen silkeborg

Operationsstuen blev indviet ved receptionen d. 19. marts 2015. Afdelingssygeplejersken Annette Johnsen, vores kontaktperson på opgaven, har kommenteret resultatet flg.: ”Vi er meget glade for vores nye operationsstue og yderst tilfredse med det nye gulv. Vi har fået et gulv, som opfylder alle vores ønsker. Det er robust, sikkert for vores medarbejdere at færdes på, bidrager til en god akustik på op-stuen og er rengøringsvenligt.”

areo office

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få styrket din viden om gulve til erhverv og industri!

Tak fordi du skrev dig op til vores nyhedsbrev. Vi vil gøre vores bedste for at sende relevant indhold for netop din branche.