Gult epoxygulv fra Areo vandt i programmet Nybyggerne på Tv2

Nybyggerparret Anne og Simon vandt deres hus i boligprogrammet Nybyggerne på Tv2.

Epoxygulv fra Areo vandt i programmet paa TV2

Vinderne er fundet

Vinderne af Tv2 programmet Nybyggerne 2013 er fundet. Parret med det gule epoxygulv, leveret af Areo, vandt! Danmark har stemt og fandt vinderne af Tv2s boligprogram Nybyggerne. Areo leverede epoxy gulve til boligprogrammet, hvor præmien var et hus – den største præmie på dansk TV nogensinde! Areo var med til at sikre præmien til vinderne.

Huset med den gule dør og det gule gulv
Vinderparret har i løbet af 9 uger forvandlet et hus, som indvendigt stod helt råt til et inspirerende og indbydende hjem for en småbørnsfamilie.

Industri gulv til familiehus
Parret valgte mange spændende løsninger. Men især valget af industri gulv, hvilket man typisk ikke forbinder med private boliger, blev deres varemærke. Husets dør var gul og det blev gulvet også. Areo lagde gul epoxy gulvbelægning i køkkenalrum, grå epoxy belægning i gangen og hvid i stuen. Resultatet blev et flot design gulv som oven i købet er rigtig nemt at vedligeholde og holde rent.

Læs mere om projektet ”Nybyggernes gule epoxygulv”. Kontakt Areo for rådgivning vedrørende dit gulvprojekt.

areo office

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få styrket din viden om gulve til erhverv og industri!

Tak fordi du skrev dig op til vores nyhedsbrev. Vi vil gøre vores bedste for at sende relevant indhold for netop din branche.