Areo Fugefri Gulve

Fugefri gulve

Epoxy gulve

Polyurethan gulve
Akryl gulve
Designgulve
Terrazzo gulve
arbejder spreder undergulve

Undergulve

Skumbeton

Flydemørtel (Tyndpuds)

Gulvvarmeplader (EPS)

Designgulv
Injicering Herlev Sygehus

Injicering

Injicering

membran i gang

Membraner

Membranbelægninger

Bromembraner

Anvendelse

Sundhedssektor

Parkeringsanlæg

Broer

Industri

Kontor

Detail

Produktblade

+45 70 20 40 38
areo@areo.dk

I den nye boligprogramserie, Nybyggerne, dyster fire familier om et hus – den største præmie på dansk TV nogensinde! Og AREO er med og leverer fugefri gulve.

Nybyggerne er navnet på en ny boligprogramserie på Tv2, som havde premiere onsdag 9. oktober kl. 20:50 og vises hver onsdag på Tv2 frem til primo december med værten Peter Ingemann. Serien er efterårets helt store nyhed og vil ved sin afslutning markere Tv2s 25-års jubilæum, da den sidste udsendelse kulminerer i et stort live show, som bliver sendt direkte fra Christiansmindeparken i Kolding onsdag d. 4. december 2013. Selve konceptet er unikt på dansk tv, og går ud på, at fire udvalgte familier flytter ind i hvert deres nye hus i Christiansmindeparken, i det sydlige Kolding. Udvendigt er husene færdige, men indvendigt står de råt, og det vil således være op til deltagerne selv at færdiggøre alle overflader, inventar, møblering og design. Det samme gælder haven, som også skal anlægges kreativt. Det er kun deltagernes fantasi og et rådighedsbeløb på 350.000 kroner, som sætter grænsen. Mere om Nybyggerne…

AREO vil inspirere

Vi glæder os rigtig meget til at se, hvordan deltagerne hver især har valgt at indrette deres gårdhavevillaer. Vi glæder os ligeledes til at vise indretningen med vores fugefri gulve frem. Vores mål er at inspirere andre familier i Danmark til at kaste sig over en ny trend indenfor gulvbelægning i privaten og indrette sig med stilrene gulve, som matcher den moderne byggestil.

Fugefri gulve skaber ny trend

Der ligger store muligheder for at sætte et personligt og kreativt præg med fugefri gulve, uanset om at der tale om epoxy, polyurethan, akryl, fugefri terrazzo, flydemørtel eller slebet beton. Disse gulvbelægninger har allerede vundet frem blandt arkitekter, rådgivere og byggeherrer for de store projekter samtidig med, at familien Danmark så småt også har fået åbnet øjne for dem og de muligheder der ligger for anvendelsen i private hjem.

Fugefri gulve giver stor frihed og en hav af fordele

Når det gælder fugefri gulve, er det kun fantasien, der sætter grænser. Der er en stor del af frihed forbundet med dem. Med fugefri gulvløsninger kan man samle flere rum og få skabt en gulvoverflade, som fremstår stor og let samtidig. Der er næsten ingen begrænsninger indenfor farver. Med gulvsystemer med lyddæmpning kan man regulere akustik i huset således, at man helt kan erstatte de specielle lofter eller vægge, som traditionel bruges til dette formål. Gulvets hårdhed kan ligeledes justeres ved brug af indbyggede gummimåtter. Muligheder for at gøre gulvet blødere påvirker ergonomien i en positiv retning, da det mindsker belastning for ryggen. Gulvets slidsstyrke følger ligeledes med. Da fugefri gulvløsninger som navnet afslører, er helt uden fuger, er de meget nemme at holde rene og dermed medhjælpende til at holde hygiejnen helt i top.

Bred mulighed for anvendelse i private hjem

Der findes ikke et rum i ens hjem, hvor fugefri gulve ikke kan anvendes. Traditionelt set har det tidligere været garagen, bryggers, kælder eller en vinkælder, hvor man kunne finde en overflade med slebet beton eller med noget epoxy maling. Typisk var farvevalget mere til den kedelige side. Nu er der kommet teknologi og gulvløsninger, som gør, at resten af huset kan få et løft med og glæde af fugefrie gulvbelægninger. Inklusive vådrum – bryggers, badeværelse og toilet. Her kan fugefrie og vandtætte gulvsystemer anvendes med stor fordel.

Læs mere om den gule vinder familie fra Nybyggerne med det gule epoxy gulv. Du kan også blive inspireret af familien fra Jelling, som valgte fugefri gulve til sit hjem.

Hent inspiration om vores gulve til private boliger på vores hjemmeside, og / eller skriv til os for rådgivning vedrørende dit gulvprojekt.

areo office

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få styrket din viden om gulve til erhverv og industri!

Tak fordi du skrev dig op til vores nyhedsbrev. Vi vil gøre vores bedste for at sende relevant indhold for netop din branche.