Areo Fugefri Gulve

Fugefri gulve

Epoxy gulve

Polyurethan gulve
Akryl gulve
Designgulve
Terrazzo gulve
arbejder spreder undergulve

Undergulve

Skumbeton

Flydemørtel (Tyndpuds)

Gulvvarmeplader (EPS)

Designgulv
Injicering Herlev Sygehus

Injicering

Injicering

membran i gang

Membraner

Membranbelægninger

Bromembraner

Anvendelse

Sundhedssektor

Parkeringsanlæg

Broer

Industri

Kontor

Detail

Produktblade

+45 70 20 40 38
areo@areo.dk

Areo gør status på første etape af projektet DNU – afsnit S1.

Næsten to år efter Areo er påbegyndt arbejdet på DNU – Det Nye Universitetshospital i Skejby, er vi klar til at gøre status. I disse dage er det tid til afleveringsforretning på afsnit S1 – en laboratoriebygning i fire etager. Areo har talt både med materialeleverandøren på projektet – BASF A/S samt hovedentreprenøren – JFP A/S om deres erfaringer, samarbejdet, kvaliteten og ikke mindst resultater.

Projektforløb fra BASF A/S’s perspektiv: Segment manager Gert Røjkjær fra BASF A/S har nu været involveret i projektet i næsten fem år – lige siden muligheden for anvendelse af fugefrie gulve i stedet for traditionelle banevarer er opstået. Og det er typisk banevarer ingeniører og rådgivere betragter som første valg, medmindre man bringer noget andet på ”banen”. ”Da rådgivergruppen og ingeniører blev præsenteret for alle fordelene ved en fugefri løsning – i dette tilfælde et PU-gulv, var der ikke tvivl om, hvilke type gulv der foretrækkes”, beretter Gert Røjkjær og fortsætter: ”Det var den store farvefrihed og uendelige farvemuligheder, som vakte interessen hos arkitekterne og revneoverbyggende egenskaber, som tiltrak ingeniørerne. Derudover kan nævnes lyddæmpende effekt, samt rengøring som går glat og smertefrit uden generende samlinger og fuger”, siger Gert Røjkjær.

”Det er ikke første gang, BASF A/S arbejder på et projekt sammen med Areo. Noget af det vigtigste i vores samarbejde på DNU var (og fortsat er) planlægning. Og mange opstartsmøder. Det var også enormt vigtigt at teste produktet og finde den rette ”opskrift””, lod det fra Gert Røjkjær. Ganske rigtigt har Areo testet belægningen på et mindre område på DNU, inden den blev lagt på tusindvis af kvadrat metre. BASF A/S har også afholdt en ekstra skoling for at klæde gulvmontørerne på bedst muligt, da Areo ikke vil overlade noget til tilfældeligheder. Gert Røjkjær er meget tilfreds med PU-gulve på DNU, som han betegner som ”spitzen, klasse”. Samtidig glæder han sig til, at de gode resultater med PU-gulve på DNU vil føre til flere succesfulde fælles projekter.

Simon No Johansen, projektchef hos JFP A/S, hovedentreprenør på DNU S1 omtaler projektet flg.: Areo har lagt et stort stykke arbejde på DNU S1 som udførende entreprenør på undergulve, overgulve og lister, med overgulve-delen i sit eget regi, resten med underentreprenører. Simon No Johansen er især glad for ”overgulvene – de såkaldte fugefrie gulve hovedsageligt bestående af PU, som Areo har klaret rigtig godt. De faste gulvmontører på stedet har været meget samarbejdsvillige, løsningsorienterede og vores samarbejde var meget konstruktivt. Jeg er glad for det overordnede resultat af gulvarbejdet og synes, at gulvene samt undergulvene er rigtig flotte, og at finishgraden er i orden”.

Projektfakta: DNU – afsnit S1
Afsnit S1 – laboratoriebygning, areal 14.000 m2
Byggestart: maj 2013, aflevering: oktober 2014, klinisk ibrugtagning februar 2016
Hovedentreprenør: JFP A/S
Udførende entreprenør (på undergulve, overgulve og lister): Areo A/S
Materialeleverandør: BASF A/S, Flowcrete Danmark
Antal m2: ca. 9.500 m2
Belægningstype – primær belægning: Areo PU Comfort i farver mørkerød og cremehvid
Øvrige belægninger: Areo MDP Støvbinding, Areo EPW Coat

areo office

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få styrket din viden om gulve til erhverv og industri!

Tak fordi du skrev dig op til vores nyhedsbrev. Vi vil gøre vores bedste for at sende relevant indhold for netop din branche.