Areo Fugefri Gulve

Fugefri gulve

Epoxy gulve

Polyurethan gulve
Akryl gulve
Designgulve
Terrazzo gulve
arbejder spreder undergulve

Undergulve

Skumbeton

Flydemørtel (Tyndpuds)

Gulvvarmeplader (EPS)

Designgulv
Injicering Herlev Sygehus

Injicering

Injicering

membran i gang

Membraner

Membranbelægninger

Bromembraner

Anvendelse

Sundhedssektor

Parkeringsanlæg

Broer

Industri

Kontor

Detail

Produktblade

+45 70 20 40 38
areo@areo.dk

Polyuretangulve, også kaldet PU, har mange fordele for medicinalindustrien.

Rengøringsvenligt, støjdæmpende og antibakterielt. Det er blot nogle af de egenskaber et Areo PU Comfort-gulv bringer med sig, og det gør det eftertragtet til industri-, og erhvervsbyggeri.  

I 2024 skal vi udlægge 45.000 m2 polyuretangulv på et større projekt i medicinalindustrien, hvor der er en lang række funktionelle krav. Udover at være pæne at se på, skal gulvene kunne holde til forskellige belastninger, både i forhold til mekanisk styrke og høj gangkomfort.

Til dette projekt er der valgt et Areo PU Comfort gulv, som udover at leve op til de ovenstående krav også indeholder en masse øvrige egenskaber, blandt andet lang levetid op til 50 år.

Hvorfor vælge et Areo PU Comfort-gulv?

  • Et Areo PU Comfort-gulv er baseret på MasterTop 1325 fra Master Builders Solutions, der har mere end 100 års erfaring inden for kemiske produkter til byggeindustrien
  • Det er antibakterielt, rengøringsvenligt og trinlydsdæmpende for bare at nævne nogle få egenskaber
  • Det holder sig pænt i mange år trods store, daglige belastninger
  • Det indeholder ikke opløsningsmidler og lever derfor op til de miljømæssige krav, der er ved DGNB-certificerede byggerier
  • Areo PU Comfort egner sig fortrinligt til medicinalindustrien, hvor der er store krav til holdbarhed og hygiejne, og hvor man ønsker et gulv, som sikrer et godt akustisk arbejdsmiljø
  • Gulvet lægges i flydende form og påføres derfor hurtigt. Gulvene kan derfor hurtigere tages i brug efterfølgende

Certificeret udlægger

Areo er certificeret udlægger af MasterTop 1325, som er basen i vores Areo PU Comfort. Vi anvender en teknik, hvormed vi minimerer forekomsten af pinholes. Det betyder, at vi har færre reparationer efterfølgende, og at gulvet derfor tager sig pænere ud.

Med et Areo PU Comfort-gulv kan vi lægge et ensartet, fugefrit gulv med en masse specialegenskaber, uanset om det er til erhverv eller industri.  

Få mere at vide

Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde medicinalindustrien, så ring eller skriv til salgsdirektør Michael Hougaard på tlf. +45 25127436 eller mh@areo.dk

Læs mere om vores polyuretangulve

areo office

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få styrket din viden om gulve til erhverv og industri!

Tak fordi du skrev dig op til vores nyhedsbrev. Vi vil gøre vores bedste for at sende relevant indhold for netop din branche.