Areo Fugefri Gulve

Fugefri gulve

Epoxy gulve

Polyurethan gulve
Akryl gulve
Designgulve
Terrazzo gulve
arbejder spreder undergulve

Undergulve

Skumbeton

Flydemørtel (Tyndpuds)

Gulvvarmeplader (EPS)

Designgulv
Injicering Herlev Sygehus

Injicering

Injicering

membran i gang

Membraner

Membranbelægninger

Bromembraner

Anvendelse

Sundhedssektor

Parkeringsanlæg

Broer

Industri

Kontor

Detail

Produktblade

+45 70 20 40 38
areo@areo.dk

Royal Arena Fagentpris

Areo vinder fagentreprisen på kunststof- og flydemørtelbelægningerne til Royal Arena 

Gulvene i Royal Arena kommer fra Areo
En ny og længe ventet multiarena er ved at tage form i Ørestaden og gulvene kommer fra Areo.  Byggeriet af Royal Arena har været undervejs i noget tid og man kan snart begynde at møde gulvmontørerne fra Areo på byggepladsen. For Areos vedkommende går projektet i gang allerede i løbet af de kommende uger, hvor vi begynder at pumpe de første kubikmeter af flydemørtel (Areo Undergulve). I alt skal Areo lægge over 12.000 m2 epoxybelægning, mere end 4.000 m2 flydemørtel samt overfladebehandle over 10.000 m2 af beton.

Royal Arena
Jyske Bank Boksen får konkurrence og Øresundsregionens idræts-, kultur- og byliv får et ryk opad, når Royal Arena står klar i 2016. Royal Arena bliver – et multifunktionelt sted, som kan huse musik, kultur, sport og meget andet og tiltrække flere store internationale begivenheder til Danmark.

Et fleksibel og skalérbar arena
Arenaen får en størrelse på op til 35.000 m2 og plads op til 15.000 siddende og stående tilskuere til kultur- og musikarrangementer. Til sportsbegivenheder som fx håndboldkampe vil kapaciteten være 12.500 tilskuere. Arenaen bliver fleksibel og skalérbar, så det er muligt at afholde arrangementer, hvor kun en mindre del af arenaen og tilskuerkapaciteten udnyttes.

Udformning præget af skandinavisk designtradition
Designet er udtryk for en stærk skandinavisk designtradition, hvor kvalitet, funktion og design går op i en højere enhed, og det giver Royal Arena en markant nordisk identitet. Bygningen får åben stueetage og et offentligt tilgængeligt plateau i førstesals-niveau – direkte ud til byrummet.

Arena i international topkvalitet
Royal Arena bliver en arena i international topkvalitet, som kan anvendes til mange typer af begivenheder. Arenaens fleksibilitet muliggør at holde arrangementer, hvor man kun benytter dele af arenaen. Suppleret med eksisterende faciliteter får Hovedstadsområdet mulighed for at tilbyde omverdenen endnu bedre, bredere og større arrangementer.

Byggeriet af Royal Arena forventes afsluttet midt i 2016 og åbnet for publikum sidst i 2016.

Se, hvad der sker på byggepladsens webcam.

Foto: 3XN A/S

areo office

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få styrket din viden om gulve til erhverv og industri!

Tak fordi du skrev dig op til vores nyhedsbrev. Vi vil gøre vores bedste for at sende relevant indhold for netop din branche.