Areo Fugefri Gulve

Fugefri gulve

Epoxy gulve

Polyurethan gulve
Akryl gulve
Designgulve
Terrazzo gulve
arbejder spreder undergulve

Undergulve

Skumbeton

Slidlag

Flydemørtel (Tyndpuds)

Gulvvarmeplader (EPS)

Designgulv
Injicering Herlev Sygehus

Injicering

Injicering

membran i gang

Membraner

Membranbelægninger

Bromembraner

Anvendelse

Sundhedssektor

Parkeringsanlæg

Broer

Industri

Kontor

Detail

Produktblade

+45 70 20 40 38
areo@areo.dk

Areo er kommet i fint selskab og er blevet kåret som Gazelle 2017 af Børsen.

Hvad kendetegner en Gazelle

En gazelle er en virksomhed, som i løbet af fire regnskabsår hvert år har haft positiv vækst og samlet set mindst fordoblet omsætningen over de fire år. Derudover skal virksomheden opfylde en håndfuld af krav.

Gazellekriterierne

Som udgangspunkt skal virksomheden have offentliggjort minimum fire regnskaber; opfylde omsætningskrav målt ud fra nettoomsætningen. Derudover skal virksomheden have positiv vækst i hele perioden – i alle fire regnskabsår. Samtidig skal væksten være som minimum fordoblet i hele perioden. Det er en betingelse, at tallene i de fire år, der danner baggrund for udvælgelsen, er fuldt ud sammenlignelige.

Hvilken betydning har sådan en kåring for virksomheden?

Ledelsen/ejerne hos Areo A/S – adm. direktør Jens Hougaard og salgsdirektør Michael Hougaard – glæder sig over kåringen og er stolte over de resultater, som firmaet har opnået gennem en årrække. Ledelsen tilføjer: ”Det er en blåstempling af det arbejde, som alle medarbejdere har udført de sidste 4 år, hvor vi hvert år har kunnet præstere en fremgang i vores regnskabstal.

Det er noget, som der ligges mærke til, vi har allerede fået mange positive tilkendegivelser fra alle sider, så det er en pris, som er kendt i det danske erhvervsliv, som værende en pris, alle virksomheder gerne vil have på deres CV”.

På billedet fra venstre: Jens Hougaard, adm. direktør, Åse Nørmark, bogholderi og Michael Hougaard, salgsdirektør

areo office

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få styrket din viden om gulve til erhverv og industri!

Tak fordi du skrev dig op til vores nyhedsbrev. Vi vil gøre vores bedste for at sende relevant indhold for netop din branche.