Areo Fugefri Gulve

Fugefri gulve

Epoxy gulve

Polyurethan gulve
Akryl gulve
Designgulve
Terrazzo gulve
arbejder spreder undergulve

Undergulve

Skumbeton

Slidlag

Flydemørtel (Tyndpuds)

Gulvvarmeplader (EPS)

Designgulv
Injicering Herlev Sygehus

Injicering

Injicering

membran i gang

Membraner

Membranbelægninger

Bromembraner

Anvendelse

Sundhedssektor

Parkeringsanlæg

Broer

Industri

Kontor

Detail

Produktblade

+45 70 20 40 38
areo@areo.dk

Areo’s salgsteam forstærkes med friske, erfarne kræfter. Claus Pedersen er navnet på det nye medlem af salgsteamet hos Areo.

Solid salgserfaring

Med i bagagen har Claus, der er 52 år og stammer fra Silkeborg, en bred og mangfoldig salgserfaring, der tæller 35 år. Claus har arbejdet som key account og salgschef i detailbranchen, senest som salgsansvarlig hos Amka vin I/S. Igennem flere årrækker har Claus været med til at opbygge salg til detailhandlen samt online salg – salg og kommunikation er hans styrke.

Skifter branche

Tiltrædelsen hos Areo betyder for Claus også et brancheskift, da han skifter fra salg til detailbranchen til salg til industrien og det offentlige. Claus glæder sig til udfordringen i at sælge et relativt nyt produkt til en ny målgruppe. ”Min styrke ligger i salg, og jeg glæder mig til at tage fat i nye udfordringer i en ny branche, som jeg kan betragte både med nye øjne og nye synsvinkler og omsætte mine erfaringer og kompetencer til Areo’s fordel,” kommenterer Claus om sin nye stilling.

Salg af Flydemørtel og Skumbeton samt injicering

Claus skal primært have fokus på salg af flydemørtel og skumbeton samt injicering af betonrevner. Han tiltræder den 1 december.

areo office

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få styrket din viden om gulve til erhverv og industri!

Tak fordi du skrev dig op til vores nyhedsbrev. Vi vil gøre vores bedste for at sende relevant indhold for netop din branche.