Areo samler lager og administration og flytter tilbage til rødderne

Det er en ny, men velkendt adresse Areo medarbejderne kører til fra nytår. Virksomhedens seksårsdag blev markeret med, at flytte administrationen fra Hårup til en gård ved Gjern. Firmaet har siden Jens Hougaard overtog MT Højgårds coating division og startede Areo A/S i 2011 tidligere holdt til i henholdsvis Silkeborg og Hårup. I januar sidste år tiltrådte hans broder, Michael Hougaard, som aktionær og medejer.

Tilbage til rødderne

Adressen på Ellerupvej 34 i Gjern er hverken ny eller tilfældig. Den har siden virksomhedsstarten lagt bygninger til virksomhedens lagerfaciliteter og hører til den slægtsgård, hvor familien har sine dybe rødder og hvoraf Hougaard brødrene er syvende generation.

Lager og administration samlet

Ledelsen har igennem længere tid arbejdet med ideen om at samle firmaets aktiviteter ét sted. For at forenkle arbejdsgange, forbedre kommunikation og forhøje effektiviteten. Afstanden – ikke kun den fysiske – må siges at blive kortet betydelig ned til glæde for alle medarbejdere.

Ellerupvej

Væksten fortsætter

Der er god gang i forretningen med fugefrie belægninger. I 2016 formåede Areo at lægge over 100.000 m2 gulve fordelt på entrepriser over hele Danmark. Blandt de største projekter Areo har deltaget i de sidste par år er Royal Arena, der netop er blevet indviet. Og ordresituationen ser ligeledes meget positivt ud, da halvdelen af den budgetterede omsætning for 2017 allerede er i ordrebogen.

Tilfredse kunder vender tilbage

Det er tilfredse faste kunder, der bærer vores forretning. Areo vækster sammen med vores faste kunder, der vender tilbage. De tæller bl.a. CAC i Århus, Limo Labels i Stevnstrup ved Randers og mange flere.

areo office

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få styrket din viden om gulve til erhverv og industri!

Tak fordi du skrev dig op til vores nyhedsbrev. Vi vil gøre vores bedste for at sende relevant indhold for netop din branche.