Areo Fugefri Gulve

Fugefri gulve

Epoxy gulve

Polyurethan gulve
Akryl gulve
Designgulve
Terrazzo gulve
arbejder spreder undergulve

Undergulve

Skumbeton

Slidlag

Flydemørtel (Tyndpuds)

Gulvvarmeplader (EPS)

Designgulv
Injicering Herlev Sygehus

Injicering

Injicering

membran i gang

Membraner

Membranbelægninger

Bromembraner

Anvendelse

Sundhedssektor

Parkeringsanlæg

Broer

Industri

Kontor

Detail

Produktblade

+45 70 20 40 38
areo@areo.dk

Areo har mange års erfaring med fugefri belægninger. Med investeringen i deres nye pumpebil kan de nu levere undergulve i høj kvalitet til byggeprojekter i hele Danmark. Pumpebilen er derfor et konkret billede på, at de kan tage hånd om hele gulvopbygningen fra bund til top.

TIDS- OG MATERIALEBESPARENDE
Den nye pumpebil giver mange fordele. Areos uddannede mandskab kan hurtigt og effektivt udlægge skumbeton og flydemørtel til undergulve samt udføre gulvopretninger. Mandskabet sikrer en levering af høj kvalitet samtidig med, at kunden sparer tid og materialer.

DET RIGTIGE UNDERGULV TIL BYGGEPROJEKTET
Der bliver stillet stadig større krav til det færdige gulvs funktionalitet, slidstyrke og design. Undergulvet er grundlaget for det færdige gulvs brugsegenskaber og Areo er klar til at vejlede kunden, så man får den bedste skræddersyede løsning. Areos undergulve består af cement- og gipsbaserede produkter. Areos produkter opfylder desuden gulvbranchens krav og specifikationer for opbygning af undergulve.

AREO TILBYDER:

SLIDLAG – FLYDEMØRTEL
Undergulv af flydemørtel er en selvnivellerende konstruktion, der afrettes med en rethed på +/- 2 mm. Der kan udlægges op til 80 tons pr. dag.

  • CEM FLYT – cementbaseret flydemørtel.
    Undergulvet kan betrædes efter 2-4 timer.
  • CEM FLYTT SNABB – hurtighærdende cementbaseret flydemørtel.
    Afhængig af tykkelsen kan overfladebelægningen udføres efter ca. 1½-2 døgn.
  • RONASIL 1030 – gipsbaseret krympefri, stærk anhydrit – fremtidens materiale.
    Undergulvet kan betrædes efter ca. 5-10 timer.

SKUMBETON – CEMENTBASERET FYLDMASSE MED TILSAT SKUMGENERATOR
Et undergulv i skumbeton har flere positive egenskaber og derfor er efterspørgslen stor. Et undergulv i skumbeton imødekommer de stigende krav til akustisk og termisk isolation. Betonen er nem at håndtere og stiller færre krav til konstruktioner. Derudover udgør vægten pr. m³ kun 600 kg, hvilket gør skumbeton velegnet til lette konstruktioner. Areos skumbeton indeholder vand, luft og cement. Det betyder, at der ikke er løse polystyrenkugler, der flyver over hele byggepladsen. De mange fordele ved skumbeton gør det fordelagtigt at benytte skumbetonen som undergulv i kontor-, hotel- og institutionsprojekter samt de mange etageejendomme, der aktuelt bliver opført på det danske marked.

DESIGNGULVE – UNIKKE DESIGNGULVE TIL NYBYGGERI OG RENOVERINGSPROJEKTER
Til DESIGN/New York-gulve benyttes et selvnivellerende gipsbaseret produkt, som kun er beregnet til indendørs lokaler. Når designgulvet er helt tørt, skal det efterbehandles med et coatingprodukt inden ibrugtagning.

  • Areo Colourdesign

EN VIGTIG SAMARBEJDSPARTNER
Areo har mange års erfaring med projektstyring inden for gulvopbygning. Areo samarbejder med entreprenører, arkitekter og leverandører om innovative og kreative løsninger, så der opnås det bedste slutresultat.

areo office

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få styrket din viden om gulve til erhverv og industri!

Tak fordi du skrev dig op til vores nyhedsbrev. Vi vil gøre vores bedste for at sende relevant indhold for netop din branche.