Areo Fugefri Gulve

Fugefri gulve

Epoxy gulve

Polyurethan gulve
Akryl gulve
Designgulve
Terrazzo gulve
arbejder spreder undergulve

Undergulve

Skumbeton

Flydemørtel (Tyndpuds)

Gulvvarmeplader (EPS)

Designgulv
Injicering Herlev Sygehus

Injicering

Injicering

membran i gang

Membraner

Membranbelægninger

Bromembraner

Anvendelse

Sundhedssektor

Parkeringsanlæg

Broer

Industri

Kontor

Detail

Produktblade

+45 70 20 40 38
areo@areo.dk

Grundig kvalitetssikring og løsninger, der forener funktionalitet, æstetik og kundens behov. Det har ført til, at vi hos Areo igen i år kan løbe med prisen som årets Succesvirksomhed.

”Det er første gang, at en virksomhed har vundet denne pris fire år i træk”. Sådan lyder ordene fra Charlotte Røhl, direktør for SparNord i Viborg, da hun overrækker prisen til Michael Hougaard, partner og salgsdirektør hos Areo.

Det er SparNord og BDO, der udvælger de virksomheder, som ”demonstrerer størst evne til at levere solide resultater og høj vækst år efter år”.

Men selvom prisen overrækkes til en stolt ledelse, er det en fælles bedrift for alle medarbejdere, at Areo er nået så langt. Derfor er der heller ingen slinger i valsen, da Michael Hougaard inviterer alle medarbejderne med på årets foto ved prisoverrækkelsen.

Vil være den foretrukne leverandør

Areo har en ambition om fortsat at være den foretrukne leverandør af undergulve og fugefri belægninger til blandt andet medicinal- og fødevarevirksomheder og de store hoved- og totalentreprenører.

At løse komplekse opgaver, hvor andre må give op, er gulvvirksomhedens spidskompetence. Det skyldes ikke mindst den kvalitetsbevidste indsats fra medarbejderne.

”Som adm. direktør for Areo er jeg stolt og beæret over at modtage den fine pris, men vi skal huske, at det er medarbejdernes hårde arbejde, der danner grundlag for vores succes”, pointerer Hans Jørgen Pedersen.  

Grundighed, faglig stolthed blandt medarbejderne og evnen til at løse opgaver med høj kompleksitet. Det er nøgleordene for virksomhedens succes. 

Vi går nemlig op i gulve.

Areo vinder pris som Succesvirksomhed 2023
areo office

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få styrket din viden om gulve til erhverv og industri!

Tak fordi du skrev dig op til vores nyhedsbrev. Vi vil gøre vores bedste for at sende relevant indhold for netop din branche.