Areo Fugefri Gulve

Fugefri gulve

Epoxy gulve

Polyurethan gulve
Akryl gulve
Designgulve
Terrazzo gulve
arbejder spreder undergulve

Undergulve

Skumbeton

Slidlag

Flydemørtel (Tyndpuds)

Gulvvarmeplader (EPS)

Designgulv
Injicering Herlev Sygehus

Injicering

Injicering

membran i gang

Membraner

Membranbelægninger

Bromembraner

Anvendelse

Sundhedssektor

Parkeringsanlæg

Broer

Industri

Kontor

Detail

Produktblade

+45 70 20 40 38
areo@areo.dk

Nye gulve og hulkehler hos bioteknologisk virksomhed

Virksomheder inden for medicinalbranchen og bioteknologi kan komme trygt i mål med gulve, der lever op til alle hygiejnekravene. Areo har nemlig de nødvendige kompetencer til at udlægge gulve i høj kvalitet, selv under komplicerede forhold.

Vi er netop i gang med et projekt hos biotekvirksomheden Novozymes, som vi udfører for Hørlyck Entreprise A/S. Trods et lille areal kræver dette projekt virkelig god planlægning og projektstyring.

En hygiejnisk gulvløsning hos Novozymes

Hos Novozymes har Areo udlagt i alt ca. 230 m2 tre-lags epoxy samt hulkehler.

Det en god og hygiejnisk løsning, da der således ikke kan samle sig skidt og snavs i hulkehlernes afrundede kanter i modsætning til før, hvor der var klinker op ad væggene.

Byder ind med nye ideer

”At lave hulkehler var vores forslag”, fortæller Søren Vestergaard Christensen. ” Tidligere havde de klinker på gulvene og op ad væggene, men vi anbefalede at lave hulkehler for at gøre det mere rengøringsvenligt. Hulkehlerne er afrundede, så man slipper for skarpe kanter, hvor der kan ophobes snavs. Det er mere hygiejnisk”, uddyber han.

Vi mestrer projekter med høj kompleksitet

Opgaven lyder enkel, men er det langtfra. Produktionen hos Novozymes kunne ikke sættes på pause undervejs i projektet, så Areos arbejde måtte ske sideløbende. Det betyder, at der var korte tidsslots at udføre opgaven på, hvilket igen stiller store krav til både planlægning, projektstyring og udførelse af arbejdet. Samtidig skulle montørerne have gode evner til at sadle om og finde på gode løsninger, da der ikke var adgang til produktionsrummene inden vi startede.

”Somme tider løb vi ind i overraskelser, som gjorde, at opgaven skulle løses på en anden måde end vi havde forestillet os. Det kræver gode evner at finde på nye løsninger under pres”, forklarer Søren Vestergaard Christensen, produktionschef hos Areo.

”Det som Areo er gode til, er at få det planlagt på en ordentlig måde sammen med os, så tingene glider som det er aftalt. De leverer den aftalte kvalitet hver gang. Det kan godt lyde lidt nemt, men det er det faktisk ikke. Det kræver noget faglighed, og at de mennesker, som laver det faktisk interesseret sig for at lave det ordentligt første gang”, forklarer direktør Lars Hørlyck fra Hørlyck Entreprise A/S, som har benyttet Areo i en årrække til mange forskellige typer af projekter.

Bliv klogere på, hvilke typer af projekter med epoxygulve, vi kan løse for dig.

Epoxygulv hos biotekvirksomhed
areo office

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få styrket din viden om gulve til erhverv og industri!

Tak fordi du skrev dig op til vores nyhedsbrev. Vi vil gøre vores bedste for at sende relevant indhold for netop din branche.