Areo Fugefri Gulve

Fugefri gulve

Epoxy gulve

Polyurethan gulve
Akryl gulve
Designgulve
Terrazzo gulve
arbejder spreder undergulve

Undergulve

Skumbeton

Flydemørtel (Tyndpuds)

Gulvvarmeplader (EPS)

Designgulv
Injicering Herlev Sygehus

Injicering

Injicering

membran i gang

Membraner

Membranbelægninger

Bromembraner

Anvendelse

Sundhedssektor

Parkeringsanlæg

Broer

Industri

Kontor

Detail

Produktblade

+45 70 20 40 38
areo@areo.dk

Måske kender du det? Bygningen har ”sat sig” og betongulvet slår revner. Fugt og snavs kan trænge ind og gøre skade. Det handler om at få det udbedret i tide, så skaderne ikke bliver permanente, og helst lidt hurtigt, så renoveringsprojektet ikke står stille for længe.

Hos Areo er vi specialister i at håndtere sådanne udfordringer i erhvervsbygninger.

Med 3 effektive metoder løser vi problemet for jer, så I kan komme hurtigt videre

1. Vi injicerer når gulvet er skrukt. Det kan fx være efter vandlækager eller dårligt støbt beton. Når beton slår revner, bliver porøst eller påvirket af vand, er det afgørende at stoppe det i tide, inden skaden når at udvikle sig. Vi injicerer ved hjælp af ventiler, også kaldet nipler, som vi borer ned omkring utæthederne. Herefter pumper vi enten epoxy eller polyuretan igennem, indtil hulrummene er udfyldte eller betonen er ”bundet” sammen.  

2. Til større opgaver er kulfiberstænger den foretrukne løsning. Det kan fx være, hvis støbeskellet eller sætningsskaden er så stor, at fugt kan trænge igennem eller der kan opstå problemer med udlægning af færdige gulve. Vi skærer riller på tværs og nedsætter kulfiberstængerne som en ekstra forstærkning af revnen. Derefter støbes kulfiberstængerne fast med epoxy.

3. Ved mindre revner er rilleopskæring en oplagt metode. Her skærer vi en trekantsrille, som fyldes op med epoxy eller polyuretan, der binder betonen sammen og forhindrer, at skaden udvikler sig.

Billigere end at udskifte hele betonkonstruktionen

Udbedring af revner, fremfor udskiftning af hele betonkonstruktionen, er en omkostningseffektiv metode, når det drejer sig om sætningsskader. Ved at tætne revnerne korrekt kan vi genskabe konstruktionens oprindelige styrke og funktion. Det bliver både hurtigere og billigere på den lange bane, da I straks kan komme videre med renoveringsarbejdet.  

Så hvorfor vente? Kontakt Michael Hougaard på mh@areo.dk eller tlf. 25 12 74 36 og lad os hjælpe med at løse dine udfordringer med beton og murværk.

areo office

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få styrket din viden om gulve til erhverv og industri!

Tak fordi du skrev dig op til vores nyhedsbrev. Vi vil gøre vores bedste for at sende relevant indhold for netop din branche.