Om Areo A/S

AREO ER EKSPERTER I FUGEFRIE BELÆGNINGER

Vi leverer belægninger af kunststof som epoxy, akryl, polyurethan og terrazzo, samt cementbaserede designgulve, undergulve, injicering af betonrevner og løsninger til betonslibning over hele Danmark. Til industri, detail og det offentlige – skoler og sundhedsvæsnet, domiciler og meget mere. Læs mere om gulve til enhver branche her.

VI HAR ERFARINGER OG EKSPERTISE

Med over 25 år i branchen har vi en del erfaring at trække på. Vi er autoriserede inden for alle vores produktområder. Systemer, vi anvender kendetegnes ved sammenspil af lang holdbarhed, slidstyrke, skridsikkerhed, hygiejne, æstetik og funktionalitet. Vi har tæt samarbejde med vores materialeleverandører for at sikre høj kvalitet og kontinuitet for vores kunder – hver gang. Vores leverandører tæller bl.a. BASF Chemicals, Flowcrete, Weber Saint-Gobain og SIKA Floor.

GULVE TIL ET TRYGT OG SIKKERT ARBEJDSMILJØ

En virksomheds succes er baseret på en række hovedfaktorer, som ikke nødvendigvis har med en solid økonomisk struktur at gør. Valget af de rigtige gulvsystemer påvirker trivslen og arbejdsmiljøet for alle. Gulvsystemerne er med til at sikre en tryg og sikker arbejdsproces, ideelle arbejdsforhold og sidst, men ikke mindst et behageligt arbejdsmiljø.

Areo leverer fugefrie belægninger skræddersyede til industrimiljøernes strenge krav, når du skal sikre et sikkert dagligt arbejdsmiljø. Sammen med vores leverandører følger vi tæt på udviklingen for at sikre overholdelse af krav til et sikkert arbejdsmiljø.

Areo profilfilm

areo domicil i gjern

IKKE TO GULVE ER ENS

Omgivelserne, gulvets placering i bygningen og de belastninger, det udsættes for, udgør en næsten unik gulvprofil – fra produktionslokaler, lagerområder og forsyningsgange til områder med offentlig adgang, kontorer, udstillinger, laboratorier mm. Vores fugefri gulvsystemer påføres i flydende form og kan tilpasses de krav, der stilles til det specifikke projekt. Resultatet er et skræddersyet gulv, som holder og spiller ind med både sit design og funktionalitet.

VI HJÆLPER DIG MED DIT PROJEKT

Som eksperter i fugefrie belægninger kan Areo tilbyde skræddersyede løsninger til ethvert formål. Vores gulvsystemer lever op til alle funktionelle krav og er nemme at vedligeholde. Samtidig giver de indretningsarkitekterne rige muligheder for kreativitet.

Eksperterne fra Areo tilbyder en grundig rådgivning, der hjælper dig, enten som bygherre eller projekterende arkitekt – lige fra første koncept til projektets endelige afslutning. Ud fra dine projektkrav kan vores rådgivere præsentere de mange forskellige muligheder for dig. På den måde er du sikker på altid at vælge det rigtige gulv til dit renoverings-, moderniserings- eller nybygningsprojekt.