areo pu belægning

Leverandører i verdensklasse

Areo vil levere kvalitets fugefrie belægninger til væg og gulv både indendørs og udendørs til hele Danmark. Areo vil være den foretrukne partner på sit område og vil altid gå et skridt ekstra for at sikre den bedste kvalitet. Derfor har vi håndplukket leverandører, som lever op til vores høje krav til kvalitet, funktionalitet, komfort og miljø. Her er vores primære leverandører.

Flowcrete Denmark A/S

Flowcrete Denmark A/S er datterselskab af Flowcrete Sweden AB – en af verdens førende producenter af fugefri gulvsystemer og en del af den internationale belægningskoncern RPM International Inc. Flowcrete sælger belægninger af epoxy, vinylester, akryl og polyurethan og er dermed den førende leverandør af fugefri gulve på de skandinaviske og europæiske markeder. Flowcrete Denmark A/S anbefaler Areo a/s som gulventreprenør og erfaren ekspert i Flowcrete gulvbelægninger.

areo leverandør - flowcrete

BASF A/S

BASF A/S i Denmark ejes af den verdensomspændende koncern, BASF – The Chemical Company. Med cirka 95.000 medarbejdere over det meste af verden er BASF koncernen førende inden for kemiindustrien. Koncernen har på verdensplan en omfattende portefølje: kemikalier, plaststoffer, skræddersyede produkter og systemer til kemi- og byggeindustrien, landbrugsprodukter samt fin-kemikalier til råolie og naturgas. BASF gulvbelægninger er holdbare og opfylder høje krav, som bygger på mange års erfaring. Medarbejdere hos Areo er Ucrete-certificerede, og har derfor en særlig kompetence, når det gælder produkterne fra BASF.

areo leverandør - BASF

Weber Floor

Weber Floor Danmark er en del af Saint-Gobain Weber A/S, og leverer og producerer byggeprodukter fremstillet af naturlige råstoffer som ler, sand, kalk og cement fra ca. 200 farbrikker verden over. Weber arbejder ud fra den ide, at det bedste byggeri er det, som både er i harmoni med mennesker og miljø og forsøger derfor at skabe balance mellem materialer, miljø og de mennesker, der skal bo og arbejde i de færdige bygninger. Weber har et solidt og vidtforgrenet teknisk bagland, som inden for dette område satser målrettet på at opsamle knowhow og produktudvikle løsninger.

areo leverandør - weber

Sika Danmark

Sika er en globalt funderet specialiseret kemisk virksomhed – en af verdens førende leverandører af kemiske specialprodukter til bygge- og industriproduktion. Sika leverer kemiske produkter til byggeri og industri. Aktiviteterne omfatter systemer, løsninger og produkter til tætning, limning, dæmpning, forstærkning og beskyttelse. Sika Danmark A/S blev etableret i 1960 og er en af datterselskaber fordelt på 90 lande. Den store koncerns innovationskraft i kombination med lokalt nærvær og stærk forankring på det danske marked betyder, at Sika lytter til deres kunder for at sammen med dem kunne udvikle nye og kreative og langsigtede helhedsløsninger, der skaber succes.

areo leverandør - sika