Gulve til enhver branche

Gulvet har betydning for hele opfattelsen af et rum. Dets farve fortæller dig, om du træder ind i et elegant, aktivt eller diskret rum og dets materiale præger akustikken og den oplevelse du får, når du bevæger dig rundt; om det er et gulv, du hurtig skridter over eller et gulv, du skal gå på flere timer i træk.

I de senere år er der opstået mange nye muligheder for at arbejde aktivt med gulve og udnytte de stærke signaler, gulvet sender til omgivelserne. Arkitekter, kunstnere og designere har i stigende grad fået øjnene op for de mange muligheder der er for at udnytte gulve til at skabe rum og arealer, som er både smukke, slidstærke og behagelige at færdes i.

Nye materialer og teknologier - mange muligheder

Nye materialer og teknologier betyder, at der er uanede muligheder for at lave et gulv nøjagtigt som du ønsker det – også når gulvet skal kunne holde til store belastninger i krævende miljøer. Derfor vil vi i de kommende år se gulvets mange styrker folde sig mere og mere ud.

Mange løsninger til enhver branche

Her kan du læse mere om de mange løsninger vi tilbyder til enhver branche – industrien, detail-branchen, den offentlige sektor og meget mere.