Polyurethangulve (PU-gulve)

Polyurethan – eller blot PU, som den ofte kaldes – er en materiale, som bruges til bl.a. at skabe komfortable gulve, der kan tilpasses individuelle ønsker som f.eks. elasticitet, ridsefasthed og slidstyrke. Desuden fås den i en bred vifte af farver til mange forskellige formål.

Valget af polyuretanbelægning er baseret på systemets helt store fordele. Gulvet er nemlig på en gang slidstærkt, elastisk og æstetisk – og farver og løsninger kan imødekomme særlige designønsker. Samtidig er dette gulv støjdæmpende og behageligt at gå på. Alt i alt er polyurethangulve en rigtig god løsning til steder, hvor man står meget op, på gangarealer, i institutioner, skoler og børnehaver, forretninger, kontorer og boliger, samt i sygehuse og plejesektor. Tilsat nem vedligeholdelse og rengøring er der tale om en meget brugervenlig belægning.

areo pu comfort aros your rainbow panorama

Trinlyddæmpende egenskaber

Trinlyddæmpende effekt er en af PU-gulvets stærke egenskaber. Polyurethan-belægning kan også leveres med en lyd- og støjabsorberende måtte, som samtidig er med til at øge komforten.

Alt i alt er polyurethangulv (PU-gulv) et gulv, som er stilfuldt og stille, fugefrit og slidstærkt, dekorativt og designvenligt, og samtidig forener æstetik, kvalitet og komfort. Det er et komfortabelt og hygiejnisk gulv, der skaber en behagelig atmosfære – en fremragende og brugervenlig belægning.

PU belægning – også til væg

Vores fleksible vægbeklædninger, der kan samles fugefrit med gulvet, giver dig mulighed for at skabe vandtætte og hygiejniske omgivelser, som er særligt velegnede i vådrum. Det er også muligt at integrere gulvdesign og farver på væggene og derved tilføje en ekstra kreativ dimension.

Farver

Belægningerne i polyurethan kan udføres i mange forskellige farver. Farvesortimentet omfatter næsten alle RAL-farver, samt som blanding af flere farver og kan også udføres med farve spåner, som efterfølgende påføres transparent toplak. Specialfarver kan bestilles. Takket være muligheden for alle disse farver, er det kun fantasien der sætter grænser og gulvløsningerne kan skræddersyes efter kundens ønsker.

PU-gulvets fordele:

– Lavt VOC- udslip
– Trinlydsdæmpende
– God lydisolering
– Fremragende brugervenlighed
– God slidsstyrke
– God slagfasthed
– Egenskaber som forebygger revner
– Mange farvemuligheder

Areo har lagt fugefrie gulve i polyurethan bl.a. i Your Rainbow Panorama på ARoS Aarhus Kunstmuseum samt på Gammelgårdsskolen.