Epoxygulve

Skal gulvbelægning være slidstærk, holdbar, fugefri, hygiejnisk og rengøringsvenlig? Skal den også være skridsikker og / eller antistatisk? Skal den findes i rigtig mange farver? Så er svaret meget nemt. – Det skal være et epoxygulv!

Ferrari - Areo EL SL Mono produkt

Epoxy – en belægning velegnet til alle brancher

Belægning i epoxy er velegnet til alle gulve, hvor der ønskes en slidstærk, fugefri og rengøringsvenlig overflade. Overfladen af en epoxybelægning er resistent over for baser, benzin, olie og bl.a. også bremsevæske. Det er måske en af grundene til, at epoxygulv – og belægninger traditionelt har været den bedste løsning til produktion og værksteder. Også i industrien – i produktionsteder, lager m.m., er epoxygulve blevet kvalitetstestet i gennem årtier. Takket være sine stærke egenskaber og uanede muligheder for forskellige overflader, har epoxygulve vundet frem i næsten alle brancher. Man kan opnå et individuelt og spændende gulv, som svarer lige netop til ens eget behov.

Epoxy – en belægning velegnet til alle typer områder

Anvendelsesmulighederne spænder virkelig bredt og dækker alt industri, produktion, fabrikker, detail, offentlige institutioner, kontorer, domiciler og ikke mindst boliger. Belægninger i epoxy er velegnede til alle områder – uanset om det skal være vådrum, våde- antistatiske- eller skridsikre områder.

Ny generation af epoxygulve og belægninger

Epoxygulve og epoxybelægning har i de sidste årtier gennemgået en stor udvikling, som har styrket materialets egenskaber og udvidet anvendelsesmulighederne. Men det betyder også, at de epoxymaterialer, vi i dag arbejder med, er fri for giftstoffer og er helt emissionsfri efter afhærdning. Dvs. at der ikke afgives farlige dampe hverken under eller efter udførelsen.

Epoxy gulve og belægninger – giver uanede muligheder

Materialet giver mulighed for at lave et gulve med mange spændende effekter. Man kan designe sit epoxygulv individuelt med lige den eller de farver eller mønstre, man ønsker. Overfladen på et epoxy gulv spænder fra den helt blanke til en meget rustik, skridsikker løsning. Ved at blande epoxy med kvarts får man en skridsikker og stærk overflade til fx badeværelset eller værkstedet.

Epoxygulvets fordele:

– Slidstærk og fugefri
– Resistent over for baser, benzin og olie
– Mulighed for skridsikring
– Mulighed for antistatisk, ESD løsning
– Mange farvemuligheder
– Rengøringsvenlig