Designgulv – et råt flydemørtel / betongulv med new yorker-look

Cementbaserede designgulve som flydemørtel eller tyndpuds, som de også kaldes, er unikke og slidstærke gulve, som er nemt at vedligeholde og kendetegnes ved dets rå udseende og stærkt designudtryk i New Yorker-stil.

Areo Plano Design cementbaseret designgulv fra Areo findes fx hos Naturvidenskabernes Hus i Bjerringbro samt Kontorhotellet NOHO i København.

Råt og godt

Som en hvilken som helst anden detalje i arkitekturen spiller gulvet en vital rolle i virksomheders opbygning af brand og image – hvad enten det er butikskæder, hoteller, kontorer eller restauranter. Hvis du ønsker et råt og industrielt gulv med new yorker-look, så er en af mulighederne Areo Plano Design designgulv, der er en af vores meget populære gulvløsninger i butikskæder, restauranter, cafeer, institutioner, erhvervsejendomme og privatboliger. En anden mulighed er Areo Betonslibning. Her sliber man det øverste betonlag af og synliggør betonens egen struktur og opnår dermed et absolut og helt unikt udseende.

Hvorfor vælge designgulv

Et designgulv har et helt specielt new yorker-look i kraft af den rå og industrielle overflade. Det specielle look giver et meget dynamisk, næsten levende udtryk. Et designgulv har en robust overflade, lang holdbarhed og er enkelt at vedligeholde. Areo Plano Design leveres i 10 smukke naturfarver. Med Areo Betonslibning får man betonens farver, nuancer og struktur frem.

Foretrukket indretningsløsning

Rå og ru eller bløde som silke, med eller uden mønster, farvede eller grå – cementbaserede gulve er den indretnings-løsning, som multinationale selskaber, butikskæder, hoteller og restauranter vælger til at opbygge brands og styrke deres image. Vælg en hvilken som helst overflade, de er alle funktionelle og tilstrækkelig diskrete til at fremhæve interiøret i stedet for at stjæle opmærksomheden.

Areo er Certificeret Weber Gulventreprenør

Til udlægning af Areo Plano Design gulve anvender vi produkter fra weber.floor. Areo er Certificeret Weber Gulventreprenør. Du finder flere oplysninger om vores designgulve og vores andre gulvløsninger, produktblade og referencer her på hjemmesiden.

Designgulv har mange fordele

– Råt look, smukke naturfarver
– Hurtig udførelse
– Høj slitagemodstand – høj slidstyrke
– Enkelt at rengøre og vedligeholde