Belægninger til sundhed og pleje

Når de højeste standarder skal være opfyldt

Den rigtige gulvbelægning i sygehuse og plejefaciliteter er en tillidssag – den skal være holdbar, hygiejnisk og nem at rengøre. Vores specialister tilbyder skræddersyede gulvløsninger, der opfylder kravene i dit specifikke projekt.

I dag er hygiejnen en afgørende faktor i sundhedsvæsenet – ikke mindst når det gælder indretning af lokaler. F.eks. kan man forhindre spredning af smittekim og bakterier ved at vælge den rigtige gulvbelægning. En anden vigtig faktor, man skal huske på, er, at patienterne bliver hurtigere raske, når de føler sig godt tilpas – og her spiller omgivelserne en væsentlig rolle.

I sundhedssektoren er der kommet stor fokus på modernisering af sygehuse og nye sygehusprojekter. Alle disse projekter har en række faktorer til fælles: krav til hygiejne, funktionalitet og komfort samt et behov for pæne omgivelser – fra gulvet og opefter.

Skejby operationstue areo pu clinic terrazzo

Skræddersyede løsninger til ethvert formål

Areo gulvsystemer kombinerer hygiejne, rengøringsvenlighed og holdbarhed med stor komfort og muligheder for individuelle design. Skal gulvet være dekorativt og særligt bestandigt overfor aggressive kemikalier og høje temperaturer og samtidig have fugefri overgang mellem gulv og væg, som fx i operationstue, har vi også løsning på det. Gulvene lægges i flydende form og hærder fugefrit, så der dannes en homogen overflade, der er nem at rengøre.

Vores gulve kan skræddersyes til sundhedsvæsnet og plejesektoren såvel i reception og administrationsområder, som i opholdsrum, sengestuer, undersøgelsesrum og operationsstuer. Intensivafdelinger, sanitære faciliteter og rehabiliteringsområder, samt fysioterapi- og morionsrum.

Areo PU Clinic terrazzo, Silkeborg Sygehus Operationsstue

Erfaring med offentligt byggeri kommer vores kunder til gode

Hos Areo har vi lang erfaring med at bygge for offentlige kunder. Vi har specielkompetance inden for opførelse og renovering af både daginstitutioner, sygehuse og kontormiljøer og kan derfor give en kompetent rådgivning.