Belægninger til offentlige bygninger

Fugefri gulve er som skabt til offentlige bygninger

Fugefri gulve er slidstærke og nemme både at rengøre og vedligeholde. Det betyder, at gulvene har en længere levetid end mange af de andre løsninger, der findes på markedet – som eksempelvis vinyl. Disse kvaliteter gør vores fugefri gulvsystemer ideelle til offentlige bygninger, som fx skoler, daginstitutioner, hospitaler og kontormiljøer, hvor gulvarealerne hver dag bliver flittigt benyttet. Samtidig er det muligt at lægge gulvet i et materiale, der begrænser støjniveauet og den forstyrrende efterklang fra gang eller løb hen over gulvet.

areo pu comfort aros your rainbow panorama

Diskrete eller farverige gulvbelægninger

En anden fordel ved en fugefri gulvbelægning er de mange forskellige farver, mønstre og materialer, der er mulighed for at vælge imellem. I kontormiljøer og på sygehuse er det mest hensigtsmæssigt at udlægge et gulv i en diskret nuance, mens der kan tænkes i mere kreative og varme farver til gulvene i skolen og daginstitutionen.

Gammelgaardsskolen-legerum

Erfaring med offentligt byggeri kommer vores kunder til gode

Hos Areo har vi lang erfaring med at bygge for offentlige kunder. Vi har specielkompetance inden for opførelse og renovering af både daginstitutioner, sygehuse og kontormiljøer og kan derfor give en kompetent rådgivning.