Belægninger til kontor og domiciler

Her mødes miljø, funktion og æstetik

Domiciler afspejler virksomhedskultur. Sundt indeklima, god akustik og smukke omgivelser er blot nogle af de mange krav, der stilles til moderne kontormiljøer. Men også støjdæmpning, skridsikkerhed og vedligehold hører til blandt de overvejelser du bør gøre dig, før du vælger gulv til et nyt kontor eller domicil. Domiciler afspejler virksomhedskultur. Deres indretning – fundamenten for hvilken er gulve – skal harmonere med virksomhedens værdier og brand.

kontor noho

Opfylder mange krav på én gang

Areo har igennem en lang årrække opbygget specialkompetencer inden for kontormiljøer og vi kan derfor rådgive dig om den helt rigtige løsning. Fugefri gulve har en lang levetid og er ofte et bedre valg end vinyl, tæpper og træ, fordi de opfylder mange krav på én gang. Det er støjdæmpende, funktionelle og komfortable gulve, som er lette at rengøre og vedligeholde. Desuden er de fri for opløsningsmidler.

areo-terazzo-blue-water

Handlefrihed til arkitekter og designere

Moderne virksomheder er bevidste om, at bygninger og kontorer sender klare signaler til omverdenen. Fugefri gulve giver arkitekter og designere handlefrihed til at skabe unikke omgivelse for kunder og medarbejdere. Et stort udvalg af designs og farver betyder, at der er stort set ubegrænsede muligheder for kreative udfoldelser, så rummene får en unik identitet. Altid i høj kvalitet og finish.

Vi rådgiver og udfører. Hos Areo er vi klar til at hjælpe dig videre; uanset om du søger rådgivning eller skal i gang med at renovere eller etablere fugefri gulv. Vær opmærksom på at vi også tilbyder kunststof- og mørtelbelægninger til kontormiljøerne.

PLH Arkitekter - projekt DSV - areo fugefrie gulve