Belægninger til industri og produktion

Fugefri industrigulve og belægninger klarer selv de skrappeste krav

Industrigulve og industribelægninger skal kunne modstå lidt af hvert: store temperatursvingninger, stød, rystelser, spildte kemikalier samt tung og intensiv trafik. Samtidig er det vigtigt, at gulvene er nemme at holde rene med et minimum af rengøringsmidler og mandetimer. Vores fugefri industribelægninger kan honorere selv de skrappeste krav til belastning og slitage. De er også nemme at holde rene og kan lægges, så der er mindre risiko for glideulykker.

areo pu crete industry polyurethan gulv

Mange typer fugefri belægninger til industri og produktion

Vi udfører fugefri belægninger – om det er epoxygulve, polyurethangulve (PU-gulve) eller andre kunststofbelægninger – i alle former for industrielle miljøer, og vi kan både etablere/støbe undergulvet og påføre selve overfladebelægningen.

Hvilke typer materialer vi anvender, afhænger naturligvis af, hvilke ønsker kunden har til funktionalitet og æstetik i forhold til den aktivitet, gulvet skal indgå i. Skal belægningen kunne modstå kraftige mekaniske, kemiske og termiske belastninger, kan der eksempelvis bruges en polyuretanbaseret belægning, mens der i de lettere industrier kan være særlige krav til hygiejne og fleksibilitet, hvor det vil være mere relevant at bruge eksempelvis en epoxybaseret gulvbelægning.

dong energy epoxygulv

Vi hjælper gerne med analysen

Da der findes mange løsningsmuligheder, indledes ethvert samarbejde med en grundig analyse af behovene. På den måde får vores kunder præcis det gulv, der kan klare opgaven, og så pris og kvalitet hænger sammen.