Belægninger til detail og udstilling

Gulvet i butikken er en del af kundens oplevelse

Gulvarealet i en butik, restaurant eller et udstillingslokale udgør en stor og meget synlig flade i lokalet og har derfor en markant signalværdi i forhold til kundernes købsoplevelse.

Mange gevinster ved fugefri gulve i butikken
Der er mange gevinster ved fugefrie gulve i butikken. Skal der være knald på farver og mønstre? Skal det være et råt og rustikt betonlook? Eller passer det bedre ind i butikskonceptet med et mere diskret og elegant udtryk?

Ferrari - Areo EL SL Mono produkt

Et væld af kombinationsmuligheder for detail og udstillinger

Fugefri gulve giver et væld af kombinationsmuligheder og er en god erstatning for både linoleum, vinyl og gulvtæpper, der hurtigt kommer til at se slidte ud. Og så er de fugefri gulve nemme at holde rene. Det sparer både tid og rengøringsmidler. Æstetik og en nemmere rengøring er ikke de eneste fordele, der er ved fugefri gulve. Det er nemlig også muligt at vælge en belægning, der er støjdæmpende og med til at give en bedre akustik i lokalet, og som samtidig er mere behagelig for medarbejderne at opholde sig på mange timer i træk.

PU-COmfort_Julie2-web

Lad os hjælpe dig med den helt rigtige løsning

Der er mange forskellige muligheder for at kombinere farver, mønstre og materialevalg i fugefri gulve, og det kan derfor være svært at overskue, hvilken løsning der bedst passer til butikslokalet. Derfor står vi naturligvis altid til rådighed med faglig ekspertise og rådgivning.